Wciśnij ENTER, aby wyszukać
Zamknij

Stanowisko Polskiego Towarzystwo Medycyny Rozrodu i Embriologii (PTMRiE) w zakresie szczepienia przeciwko COVID-19 podczas leczenia niepłodności

Polskie Towarzystwo Medycyny Rozrodu i Embriologii (PTMRiE) opublikowało stanowisko w zakresie szczepienia przeciwko COVID-19 dla par będących w trakcie leczenia niepłodności metodami wspomaganego rozrodu oraz dla kobiet w ciąży.

Do pobrania

W związku z wieloma wątpliwościami, które rodzą się u pacjentów leczących się w naszej klinice, a także innych par, które planują rozpoczęcie leczenia niepłodności lub są w trakcie, przedstawiamy oficjalne stanowisko Polskiego Towarzystwa Rozrodu i Embriologii dotyczące szczepienia przeciwko COVID-19.

PTMRiE przygotowało  swoje stanowisko na podstawie stanowiska Europejskiego Towarzystwa Rozrodu Człowieka i Embriologii (ESHRE). Zamieszczamy je dla Państwa w wersji polskiej i skróconej przez PTMRiE.

Zachęcamy do zapoznania się z załączonym dokumentem.

Skontaktuj się z nami już dziś

Poufność jest dla nas priorytetem

Zgoda na kontakt marketingowy więcej: Musisz wybrać więcej opcji (minimum ${minimumContactAgree})

Informacje podstawowe dotyczące przetwarzania danych osobowych

Administrator danych: Medi Partner Sp. z o.o., Cybernetyki 19, 02-677 Warszawa. Cele przetwarzania: marketing własnych produktów i usług [w tym profilowanie]; marketing produktów i usług Medicover Polska [w tym profilowanie]. Podstawy prawne przetwarzania: Twoja zgoda. Prawa związane z przetwarzaniem danych: prawo do wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych; prawo dostępu do danych osobowych; inne prawa, o których mowa w szczegółowej informacji o przetwarzaniu danych. Odbiorcy danych: Podmioty przetwarzające dane osobowe w imieniu Medi Partner Sp. z o. o. Szczegółowe informacje o przetwarzaniu: Klauzula informacyjna.